Verkstad Norrköping

Service, diagnostik och monteringar •

Vinterförvaring

När vintern står för dörren är det vanligt att tankar om hur man skall förvara sina motorfordon på ett lämpligt sätt börjar florera. Istället för att ni själva skall behöva försöka hitta lösningar för detta kan ni välja att ta kontakt med oss på Verkstad Norrköping för att få hjälp med vinterförvaring. Vi har tillgång till lokaler som håller rätt temperatur och luftfuktighet och hos oss är det möjligt att förvara såväl MC som båtar i olika storlekar.

Vi erbjuder underhåll och vinterförvaring av båt

När ni vänder er till oss för att boka en vinterförvaring av MC eller vill ha en praktisk plats för båtförvaring kan ni antingen välja att enbart förvara båten eller motorcykeln hos oss, eller också att låta oss genomföra underhåll under lagringstiden. Om ni önskar att vi underhåller exempelvis er båt kommer vi utföra nödvändiga servicearbeten för att skrovet och alla komponenter skall fungera felfritt när ni nästa gång skall sjösätta skutan. Vi anpassar vår service efter era önskemål och de underhållsbehov som båten har.

Vinterförvaring i Norrköping på en erkänd verkstad

Om ni bokar plats för vinterförvaring av MC eller båt hos oss gör ni det hos en erfaren och erkänd verkstad.

 • Vi kan förvara båtar och erbjuda underhåll oavsett märke
 • Våra förvaringslokaler är rena och har korrekta förhållande
 • Ni bokar förvaring för den tid ni själva önskar

Vi kan vinterförvara båt och MC till ett bra pris

När ni behöver vinterförvaring i Norrköping uppmuntrar vi er att ta kontakt med oss för att få ett prisförslag. Att begära ett sådant kostar självklart ingenting, och för att vi skall kunna ge en korrekt kostnadsuppgift önskar vi även att ni specificerar om ni önskar att vi utför något underhåll eller service. När ni har tittat närmare på vårt pris för vinterförvaring av båt väljer ni själva om ni vill gå vidare med vårt erbjudande eller inte. Önskar ni diskutera eventuell service med våra mekaniker innan ni bokar en plats är ni välkomna att ringa till oss!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Behöver din båt, vattenskoter eller motorcykel en verkstad i Norrköping hjälper vi dig med allt från diagnostik till service.

  Adress
  Moränvägen 8
  352 45 Växjö

  Telefon
  010-4100747

  E-post
  offert@verkstadnorrkoping.se

OM OSS

Behöver din båt, vattenskoter eller motorcykel en verkstad i Norrköping hjälper vi dig med allt från diagnostik till service.

Verkstadnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Marin och Skoterservice // Bil o Marin kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Moränvägen 8
352 45 Växjö

010-4100747

offert@verkstadnorrkoping.se