Verkstad Norrköping

Service, diagnostik och monteringar •

Båtservice

Vi på Verkstad Norrköping har lång erfarenhet av att arbeta med båtservice för alla olika märken modeller. I vår stora verkstad hjälper dagligen kunder med allt från enklare rutinservice till större och mer omfattande reparationer. När du anlitar oss har vi alltid dig som kund i fokus vilket gör att vi ställer höga krav på kvalitet gällande allt från de leverantörer som vi anlitar för reservdelar till det arbete som vi utför på din båt.

Våra båtmekaniker är erfarna och kunniga

När du kommer till oss för bälgbyte, oljebyte i båtmotor eller andra typer av båtservice, får du hjälp av någon av våra kunniga båtmekaniker. Vår personal har erfarenhet inom flera olika områden när det gäller båtservice och kan komma med förslag på alternativa lösningar i de fall en ordinarie service inte fungerar. Därför kan du vara säker på att få den hjälp du behöver oavsett problem. Har vi inte den kompetens som krävs inom företaget tar vi antingen in den eller hänvisar dig vidare till någon av våra betrodda samarbetspartners.

Kvalitativ båtservice i Norrköping

Något av det vanligaste som vi är behjälpliga med är oljebyte i båtmotor, men vi åtar oss även flera andra typer av arbeten, till exempel:

 • En fullständig motorservice innan du lägger i eller har tagit upp båten för vinterförvaring
 • Vara behjälpliga med elarbeten invändigt i båten
 • Diagnostisera och härleda fel som påverkar båtens köregenskaper

Vi erbjuder båtservice till ett bra pris

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss om du har några frågor angående båtservice i Norrköping eller vinterförvaring av båt. Kostnaden beror på arbetets omfattning och den typ av service ni behöver varför vi inleder varje arbete med att skicka en offert på servicearbetet. Om vi under servicen upptäcker allvarliga fel som kräver reparation, kontaktar vi alltid dig för att informera om det som behöver åtgärdas och går inte vidare innan vi har fått ditt godkännande att göra det. På så sätt kan vi upprätthålla en hög servicenivå och hög kundnöjdhet.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Behöver din båt, vattenskoter eller motorcykel en verkstad i Norrköping hjälper vi dig med allt från diagnostik till service.

  Adress
  Moränvägen 8
  352 45 Växjö

  Telefon
  010-4100747

  E-post
  offert@verkstadnorrkoping.se

OM OSS

Behöver din båt, vattenskoter eller motorcykel en verkstad i Norrköping hjälper vi dig med allt från diagnostik till service.

Verkstadnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Marin och Skoterservice // Bil o Marin kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Moränvägen 8
352 45 Växjö

010-4100747

offert@verkstadnorrkoping.se